Hellet 3, 5700 Svendborg, Tlf.: 40872016
Hvem er vi? privat/kommunal
 

Tved børnehave er et privat dagtilbud. Oprindelig blev børnehaven oprettet i 1973 af "Børnehjælpsdagen i Svendborg". Tved børnehave blev i 2011 privat og fik tillægsnavnet - Solstrålen. Vi skal som privat dagtilbud efterleve dagtilbudsloven og de gældende kommunale retningslinjer. Vi får drifttilskud fra kommunen og de afholder tilsyn hvert år i forhold til bygning, personalenormering og pædagogik/læreplaner. Økonomisk skal du være særlig obs. på, at du ikke får friplads tilskud i juli fra kommunen hvis du har dit barn her. Vi har ½ måned betaling her og de kommunale har betalingsfri måned i juli. Hvis taksten overstiger kommunens takst, for du heller ikke tilskud til differencen.

Børnehaven er beliggende i et parcelhuskvarter ca. 2 km. fra Svendborg by - tæt ved fri natur og skov.

Børnehaven har en normering på 47 børn i alderen 3 til 6 år. Børnene er fordelt på to stuer: Boblerne & Spirerne. Vi har pædagogstuderende i huset. Vi er godt normeret mht. personale. Fire personaler på hver stue, fire dage om ugen i tidsrummet 9.30-12.30. Ydertimerne er også godt dækket. Dette er en værdibaseret prioritering. Vi har frugtordning, børnene får økologisk frugt hver dag.

Legepladsen er ca. 2.500 kvm. med meget græs, fodboldbane, frugttræer, bærbuske, legehuse, rutsjebane, gynger, svævebane, fugleredegynge, flisebelagt kørebane, jordvold, graveplads, sandkasse, legeredskaber m.m. ·
Vores ønske er at du kommer på besøg inden opskrivning, således at du får set huset og mødt personaletsmiley

 

 

Sidst opdateret 3. januar 2018