Vuggestue

Vi ved at de første 3 år af livet, er de vigtige for barnets tillid og mestring i verdenen. I vores vuggestue kan du som barn forvente at blive set, hørt og anerkendt. At blive støttet i din selvhjulpenhed. At glædes via sang, fagter og musik. At blive trøstet og mærke omsorg, når noget er svært. At føle sig som en del af fællesskabet, og lære om det som du er parat til, sammen med det der ligger i nærmeste zone for udvikling. Vores miljø i vuggestuen er nærværende, varmt og afstemmende. Vi giver gerne en sms til forældre om formiddagen, hvis det fx. har været sårbart at sige farvel. Vi giver giver til fordybelse og gentagelse, og har faste voksne til den lille børnegruppe, på højst 12 børn. Vi er tre personaler til de 12, også om eftermiddagen. Se gerne forældrefolder som underpunkt, samt gerne læreplan. Ringe endelig for info og evt. rundvisning.